Водещата на Денсинг старс“ Алекс Раева втрещи всички с признанието си

...
Водещата на Денсинг старс“ Алекс Раева втрещи всички с признанието си
Коментари Харесай

Часове преди „Денсинг старс“ Алекс Раева втрещи с това признание

Водещата на „ Денсинг старс “ Алекс Раева втрещи всички с признанието си неотдавна, че не може да танцува. Парадоксално, само че факт – тъкмо човек, който не може да танцува, води танцово шоу.

Чаровната водеща, която ще се появи и в изданието на „ Аз обичам България “ не се поколеба да направи серия от самопризнания, някои от които няма метод да не провокират почитателите й.

„ Може ли човек с музикално обучение да се провали на въпрос за музика. Поради това към 200 шлагери изслушах от минали предавания, с всичките композитори и текстописци, и най-после се падна модерно парче “, диви се Раева в скорошно посещение по bTV.

„ С доста страст е направено „ Аз обичам България “. Нашият тим е доста мощен, женски. Кедър, извинявай, само че те включвам към женското. За Сашко Кадиев какво да кажа. Седиш, гледаш и се търкаляш от смях “, добави още тя. И разясни още за неналичието си на каквито и да е било танцови умения.

„ Загатнах, че мога да движа тялото почти в темп, само че от ден на ден разбирам, когато виждам „ Денсинг старс “, че не мога да танцувам. Може би ще мога, в случай че вземам участие като един същински участник, само че, кълчех се. Това беше, което направих в „ Аз обичам България “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР